Utlånssentralen BUA Andebu er åpnet

8. juni 2022 var det offisiell åpning av Bua Andebu. Takk for alle som har bidratt.


Åpningstider:

Første utlånsdag er på fredag 10. juni kl 14 til 17
Deretter: på tirsdager og torsdager kl 14 - 17. 


Utlån og registrering:

Her er en  video som beskriver hvordan man lager låneprofil i BUA (det er gratis): https://www.youtube.com/watch?v=1wLaZMOT1ls 

Her er direkte link til siden hvor låntakere kan registrere seg (https://www.bua.io/registrer?redirect=%2F


Og en video som viser hvordan man finner frem til utstyret man vil låne: https://www.youtube.com/watch?v=gjiWT8aDsCQ


Kontakt

Ta kontakt hvis du lurer på noe. Telefonen 905 10 408 er betjent i åpningstiden. Send gjerne en e-post, så tar vi kontakt: roar.fjeldbo@sandefjord.kommune.no 


Mer informasjon:


Utlånssentralen BUA Andebu for gratis utlån av fritids- og friluftsutstyr er åpnet. I lenken finner du informasjon om hvordan å registrere seg som låntaker, og finne fram til Buas utstyr på nettet, åpningstider, kontaktinformasjoner. Velkommen innom "Ande-BUA" :-).

Med BUA Andebu er den 3. BUA- utlånssentral i Sandefjord kommune åpnet. De 2 andre er i Sandefjord by, også, så som i Andebu, i regi av frivilligsentralen. I Stokke er Kirkens bymisjon samarbeidspartner om BUA/ "Skattekammeret".

Muliggjort ble utlånssentralen BUA Andebu gjennom midler fra Andebu Sparebank som ga 500.0000,- kr til dette gode formålet. Frivilligsentralen ansatte Roar Fjeldbo som koordinator for BUA i en 40 % - prosjektstilling som siden mars 2022 sammen med frivillige og daglig leder har jobbet med å opprette utlånssentralen BUA Andebu. Det fulgte flere midler fra Ikea-nabofond for innredningen av BUA, Bufdir for en 3-årsperiode for anskaffelse av mer utstyr og lønnsmidler, Gjensidigestiftelse for å kunne ansette 2 ungdommer i sommerjobb, aktiviteter i sommerferie og anskaffelse av utstyr, m.m. ifbm med det.

Sandefjord kommune har stilt bygningen til rådighet som er sentralt beliggende i Andebu sentrum i naboskap til barne- og ungdomsskole, Andebuparken, frivilligsentralen på Herredshuset.

På utlånssentralen kan du låne alt fra ball, sparkesykkel, skateboard for f.eks. lek i Andebuparken til telt, hengekøye, termos, sitte- og liggeunderlag, fiskestang, m.m. som du måtte trenge for en hyggelig tid i naturen.

Alle kan låne gratis, det er bare å registrere seg i BUA-systemet. For å registrere deg må du være over 18 år, men flere låntakere kan legges til slik at f.eks. barna kan låne selvstendig.

Vi håper at BUA Andebu i tillegg til å være en utlånssentral også kan bli en type nytt møtested i Andebu. Barn og unge kan komme innom etter skolen og låne, man kan slå an en prat på benkene rundt utlånssentralen. I tillegg skal flere aktiviteter arrangeres på sikt i regi av BUA og i samarbeid med andre aktører, f.eks Barnas turlag Andebu (se også facebookside med samme navn) i regi av DNT og Andebu Frivilligsentral, og "Treff i Andebuparken" for elever fra 5./ 6. trinn 20.-22. juni 2022, i første sommerferieuke.

Man kan også komme med ønske om utstyr som BUA Andebu burde ha. Foreløpig har vi satset på sommerutstyr. Til vinteren blir det innkjøp av langrenn- og slalom-ski, skjøyter, akebrett, m.m.. Vi samarbeider og med de andre to utlånssentraler i kommunen slik at vi også kan hente/ reservere utsyr fra de andre sentralene og omvendt. Trenger du hjelp med å hente kan frivilligsentralene ev bistå med det. 

Velkommen på utlånssentralen BUA Andebu.


Utlånssentralen BUA Andebu er åpnet

Velkommen til nettsidene for Andebu frivilligsentral.

andebu.frivilligsentral.no


Andebu frivilligsentral - I Andebu åpnes nå utlånssentralen BUA Andebu der alle kan låne gratis utstyr for fritids- og friluftsaktiviteter.

Andebu frivilligsentral - I Andebu åpnes nå utlånssentralen BUA Andebu der alle kan låne gratis utstyr for fritids- og friluftsaktiviteter.

I Andebu åpnes nå utlånssentralen BUA Andebu der alle kan låne gratis utstyr for fritids- og friluftsaktiviteter.. Sted: Andebu sentrum 1, 3158 Andebu, sidebygning til Herredshuset, på "banksiden". Åpningstid: Fredag 10. juni kl 14-17, etterpå tirsdager og torsdager kl 14-17 og ev etter avtale. Sommerferie: stengt 16.7. - 05.08. Registrer deg på www.bua.io. Der er også gratis.

andebu.frivilligsentral.no


Andebu frivilligsentral - Andebu Sparebank med stor gave til Utlånssentral Bua Andebu

Andebu Sparebank med stor gave til Utlånssentral Bua Andebu

Sjefen i Andebu Sparebank, Børre Grovan, overrakk en sjekk over NOK 500.000,- for Utlånsentral Bua Andebu til daglig leder i Andebu frivilligsentral, Silke Wrede.

andebu.frivilligsentral.no


2022 © Andebu frivilligsentral