Åpningstider på sentralen for friskliv og frivillighet på herredshuset i Andebu

Siden 25. mai har sentralen åpent kl 10-14 mandag til fredag, og mange aktiviteter har foregått utendørs, noen på huset. 

Fra og med 15. juli til og med 31. juli er sentralen stengt på grunn av ferieavvikling.


Herredshuset i Andebu ble stengt ned for all aktivitet og besøk 13. mars 2020 på grunn av koronautbruddet og igangsettelse av nasjonale tiltak. Siden 18. mai har vi åpnet igjen for en gradvis tilbakeføring til ordinær arbeidsplass og en gjenåpning av Herredshuset med aktiviteter, arrangementer og utleie i regi av både Andebu frivilligsentral og Andebu frisklivssentral i tillegg til at vi har vært tilgjengelige på telefon, e-post og sosiale medier.


Besøk på Herredshuset i forbindelse med koronautbruddet

Det er igangsatt flere smittereduserende tiltak som risikovurdering for aktiviteter og arrangement. Avtal gjerne besøk på Herredshuset på forhånd eller ta kontakt om du ønsker veiledning for risikovurdering med målet å redusere smitte for dine aktiviteter/ arrangement på herredshuset:

Sølvi Hansen, Andebu frisklivssentral: tlf. 900 90 615

Silke Wrede, Andebu frivilligsentral: tlf. 469 33 622


Aktiviteter i regi av Sentralen for friskliv og frivillighet:

Det er nå tillatt for arrangement på offentlig sted for inntil 200 deltakere. De sentrale helsemyndighetenes råd og anbefalinger skal følges.

Det er tillatt med arrangementer på offentlig sted for inntil 200 personer:

  • Dette vil gjelde der det er mulig å holde avstand på minst en meter mellom personer som ikke er i samme husstand.
  • Det gjelder bare arrangementer på offentlig sted med en ansvarlig arrangør som har oversikt over hvem som er tilstede.
  • En ansvarlig arrangør er viktig for å sikre rask smittesporing hvis det skulle bli nødvendig, og for at noen skal være ansvarlig for at rådene om avstand og smittevern kan følges.
  • Arrangementer uten ansvarlig arrangør er ikke tillatt. En ansvarlig arrangør skal vite hvem som har deltatt på arrangementet. Det er viktig dersom det i etterkant blir aktuelt med smitteoppsporing. Ansvarlig arrangør skal også påse at de vanlige smittevernrådene blir fulgt og at det er lagt til rette for det i arrangementet.

Alle aktiviteter og arrangementer som gjennomføres i regi av Sentralen for friskliv og frivillighet er vurdert i forhold til risiko før oppstart. Dette sikrer at aktiviteten og arrangementet ivaretar gjeldende smittevernhensyn.

Det vil derfor også kunne bli noen utsettelser og avlysninger på planlagte arrangementer og aktiviteter. De arrangementer og aktiviteter som fortsetter som planlagt blir gjennomført med smittetreduserende tiltak etter sentrale myndigheters råd og anbefalinger. 

Utleie av Herredshusets lokaler

Det er åpnet igjen for utleie etter gjeldende retningslinjer som bygger på nasjonale krav om smittevern.

Leietaker må ha en ansvarlig arrangør og fylle ut en søknad før vi tildeler leietid av lokaler på Herredshuset.

Det stilles krav til at leietakere desinfiserer berøringsflater; som border, armlene på stol, lysbryter, dørhåndtak og rekkverk etter bruk. Desinfeksjon og papir settes frem. Søppel må tas med av leietaker.

Ellers skal de sentrale helsemyndighetenes råd og anbefalinger følges.

Ta kontakt med Sølvi Hansen for mer informasjon. 

Aktiviteter

Andebu frivilligsentral og Andebu frisklivssentral følger nøye med på utviklingen av Koronavirus og følger råd fra Folkehelseinstituttet samt rådene fra Sandefjord kommune.

På bakgrunn av dette har vi begrenset våre aktiviteter. Ta kontakt for mer informasjon. Oppstart av rusleturene er utsatt til høsten. For mer informasjon se aktuelle magasin "Det spirer i Andebu" og følg med på vår facebookside elle rta kontakt med Silke Wrede, tlf 46933622, silke.wrede@sandefjord.kommune.no på Andbeu frvilligsentral for mer informasjon. Fullstendig turoppsett offentliggjøres i august.

I samarbeid med Sandefjord kommune tilbyr Sandefjords 3 frivilligsentraler:

  1. handlehjelp
  2. henting og levering av medisiner 
  3. telefonvenn
  4. datahjelp på telefon (se også: www.seniornett.no).

 Dersom du har behov for kontakt med sentralen kan vi nås på:
 Andebu frivilligsentral, tlf.: 46933622, e-post: silke.wrede@sandefjord.kommune.no
 Andebu frisklivssentral, tlf.. 90090615, e-post: solvi.hansen@sandefjord.kommune.no

Frisk luft gjør fremdeles godt for helsa, og smittefaren er mindre utendørs, så anbefaler alle som har mulighet til å ta seg en tur i skog og mark! Tren hjemme. Og ta gjerne en telefon til en du har lyst å prate med eller tenker kunne ha godt av å slå an en prat istedet for å gå på besøk. 

Følg gjerne med på Sandefjord kommune sin webside og  innbyggerappen https://www.sandefjord.kommune.no/

 Ønsker alle en god og frisk dag 😊 og riktig god sommer.

2024 © Andebu frivilligsentral