Gratulerer med frivillighetsprisen 2023, Gunnbjørn Tangen.

På årsmøtet av Andebu idrettslag i uke 11 hadde vi gleden av å dele ut Frivilligprisen 2023 for Andebu, Høyjord og Kodal til Gunnbjørn Tangen. Få, om noen, har gjort mer for å styrke folkehelsa og bedre livskvaliteten for andebusokninger! 👏👏👏. Gratulerer!


Gunnbjørn takker for prisen i en e-post til sentralen som er en av samarbeidspartnerne til prosjekter som Gunnbjørn har vært involvert i/ satt i gang. Takk for hyggelige ord og flott samarbeid, Gunnbjørn!: 

Tusen takk for Frivilligprisen for 2023. Det var moro! Tusen takk for flotte gjenstander fra Glasshytta i Vivestad. Dyktig kunstner!

I 2023 stilte Frivilligsentralen / Frisklivsentralen med mat og drikke til dugnadsgjengen som bygde gangbane og gapahuk ved Askjemvannet. Med et samarbeid mellom idrettslaget, nærmiljøutvalget, banken og Frivilligsentralen / Frisklivsentralen fikk vi også til lys i turstien mellom Skjeggerød og Møylandsletta, rundt Møylandsletta og i treningstrappa. Et prosjekt til 1,1 million. Vi fikk også bygd et fundament til benk i Bergansvingen finansiert av Frisklivsentralen.

 Med godt samarbeid får vi da til en del bra prosjekter til glede for mange!


2024 © Andebu frivilligsentral