Tirsdag 23 Oktober 2018
Kl. 18:00 - 19:00, Andebu Bibliotek
"Den siste resept", Per Fugellis tanker fortalt av sønnen Aksel Fugelli
23.10.18: «Den siste resept» av Per Fugelli, presentert av sønnen Aksel Fugelli kl. 18.00 på Andebu bibliotek  

Her vil vi få presentert en personlig, morsom og alvorlig forestilling med anekdoter fra Pers liv, høytlesing, film og boksignering. «Dette er min siste resept. Ordet resept kommer fra latin recipio, som betyr «jeg tar imot». Jeg håper dere vil ta imot Den siste resept og bruke den til å forbedre livet og landet.» 

På vei mot døden har Per Fugelli skrevet den svært personlige boken «Per dør», som handler om å møte døden med åpne øyne. Samtidig handler boken mer om å leve enn å dø. Et av Pers siste ønsker var at sønnen Aksel skulle bringe hans bok, ord, budskap og håp rundt i landet. Aksel har skrevet 8 bøker, blant annet biografien «Per – glimt av min far». I den anledning reiste Per og Aksel på turne med en humoristisk forestilling om Pers liv. Far og sønn har på nytt jobbet tett sammen om boka «Per dør» – men denne gangen reiser Aksel alene. 

Foredrag skjer i tilknytning til Verdensdagen for psykisk helse. Mental helse, sentralen for friskliv og frivillighet og Kreftforeningen skal orientere om sine tilbud på Andebu bibliotek på samme kvelden. Finansieres med kommunale midler fra Andebu frivilligsentral og bibliotek, samt midler fra Mental Helse Andebu og organisasjonen «Verdensdagen for psykisk helse».   

2024 © Andebu frivilligsentral